Find svar på de mest almindelige spørgsmål

For at være bruger på sesnxt.com skal man deltage i SES NXT-forskningsprojektet.

Er du barn:

Din forælder skal tilmelde dig her på siden eller via dette link https://sesnxt.com/form-tilmeld/ og give samtykke til, at du deltager. Derefter får I information om, hvordan du får adgang til sesnxt.com.

Er du voksen:

For at dit barn kan blive bruger på sesnxt.com, skal du tilmelde jer forskningsprojektet her på siden eller via dette link https://sesnxt.com/form-tilmeld/. Derefter vil du få information om, hvordan I får adgang til sesnxt.com.

Hvis du har flere børn, skal du tilmelde dem alle her på siden eller via dette link https://sesnxt.com/form-tilmeld/, og derefter vil I få information om, hvordan de hver får en adgang til SES NXT.

Hvis du har modtaget en mail med adgang og kode til at oprette en bruger, skal du bruge den til at oprette en brugerprofil. Hvis det ikke fungerer, kan du forsøge at skifte internetbrowser (for eksempel til Google Chrome). Ellers kan du skrive til support@ses.dk med en beskrivelse af problemet.

SES NXT er også for dig, der har oplevet samlivsbrud og har et barn/børn under 18 år. For at dit barn kan blive bruger på sesnxt.com, skal du tilmelde jer forskningsprojektet her på siden eller via linket https://sesnxt.com/form-tilmeld/. Derefter vil du få information om, hvordan I får adgang til sesnxt.com.

Nej. Brugerne på platformen har ikke adgang til oplysninger om andre brugere.

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan logge ind. 

  • Dit brugernavn og/eller adgangskode blev ikke indtastet korrekt: Tjek venligst at du har indtastet korrekt brugernavn og adgangskode. Hvis du er sikker på, at informationerne er korrekt indtastet, kan du sende en besked med din e-mail og en beskrivelse af problemet til support@ses.dk.
  • Du er ikke registreret som bruger endnu: Problemet kan skyldes, at du ikke er oprettet som bruger i systemet. Du opretter dig som bruger ved følge trinnene i FAQ-spørgsmålet ’Hvordan registrerer jeg mig som bruger’.

Klik på ”Log på” øverst i højre hjørne og herefter ”Glemt kodeord”.

Hvis du har glemt dit brugernavn, kan du sende en mail til support@ses.dk. For at kunne finde din bruger har vi brug for at kende din mailadresse samt dit første navn.

Hvis du er sikker på, at du har indtastet den korrekte e-mail, kan du sende en mail til support@ses.dk og beskrive problemet.

Når du får adgang til SES NXT, er der forskellige moduler, du kan gennemgå. Du vælger helt selv, hvor du vil begynde. Der er ikke en korrekt rækkefølge at gennemgå modulerne på.

Nej, kun i form af generel anonymiseret statistik, og det vil udelukkende være SES og Københavns Universitet.

SES er udviklet på Københavns Universitet med støtte fra Egmont Fonden.